Tarjouskuva

Mieleenpainuvat pikkujoulut Peurungassa

Yhdessäoloa, elämyksiä, ruokaa ja artisteja!

Kaikkea mitä pikkujouluilta voit toivoa!

Juhlissa on lupa herkutella: Chaîne des Rôtisseurs -palkittu ravintolamme tarjoilee upeita makuja, hyödyntäen mahdollisimman paljon paikallisia, laadukkaita raaka-aineita.

Peurungan pikkujouluhuuma starttaa lauantaina 4.11. ja jatkuu aina lauantaihin 9.12. asti (tilauksesta ryhmille myös muina iltoina). Pikkujoulubuffet on tarjolla 4.11. – 8.12. perjantaisin ja lauantaisin. Lauantaina 9.12. tarjolla Dinner&show -ilta Teatteri Eurooppa 4:n säestyksellä.

Pikkujoulubuffet

Runsas skandinaavinen pikkujoulubuffet tarjoaa herkkuja mahan täydeltä eikä varmasti jätä ketään nälkäiseksi! Peurungan pikkujoulubuffet sisältää sekä perinteistä joulukinkkua että herkullista, suussa sulavaa Tiituspohjan palvarin kokonaisena palvattua possua.

Pikkujoulupaketti sisältää

  • illan ohjelmat. Ravintolamaailmamme ja Peurunka Areena tarjoavat huikeita keikkailtoja DJ:n kera, tanssi-iltoja ja aina suosittua karaokea. Mikä ohjelma sopii teille parhaiten?
  • runsaan ja herkullisen pikkujoulubuffetin

Ravintola Villipeurassa 49 € / hlö
Ravintola Villipeurassa sekä Peurunka Areenalla 59 € / hlö
Dinner&Show la 9.12. 59 € / hlö

Hulluna tekemistä!

Meillä ei tekeminen lopu ruokaan ja musiikkiin! Yhdistä mieleenpainuviin juhliin hauskaa tekemistä! Meillä onnistuu esim: curling, kylpylä-triathlon tai PeurunkaRace. Kysy meiltä lisää!

Jää yöksi!

Meillä on majoitusta moneen makuun – Kylpylähotellin viihtyisät huoneet, Peurantähti-huoneistohotellin tasokkaat, saunalliset huoneistot sekä edulliset Peurunkapihan rivitalojen huoneet. Valitse sopiva ja jää yöksi. Aamulla voit käydä vielä rauhassa kylpylän poreissa ja saunoissa sekä nautit rauhallisen aamiaishetken.
Kysy majoitustarjous myyntipalvelusta, p: 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi.

VARAA HETI!

Kysy myös iltoja! Tarjouspyynnöt myyntipalvelusta, p: 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi

Viihdeohjelmisto

Biletä tähtiartistien kanssa! Peurungan pikkujouluaika on yhtä live-musiikin juhlaa ja mikäs sen parempaa pikkujouluhumussa!

 

Koko ohjelmisto

Päivä Ravintola Villipeura Peurunka Areena Apollo Bar
Pe 17.11. Lamourettes Show & Bilebändi Remix karaoke
La 18.11. Anneli Mattila & Recados karaoke
La 25.11. DJ Remu & Hurriganes feat. Mato Valtonen karaoke
Pe 1.12. Lamourettes Show & Bilebändi karaoke
La 2.12. DJ Erin karaoke
Pe 8.12. DJ Lauri Tähkä karaoke
La 9.12. DJ DINNER&SHOW: Teatteri Eurooppa4: 7 myyttiä suomalaisuudesta -show sekä TE4 Showband. Illalliskortti 59 € sis 3:n ruokalajin illallisen + show:n ja bändin Katso lisää! karaoke.
publish