John Smith Rock Festival 2018

Kovimmat nimet. Kovimmat bileet. 20.-21.7.2018 @ Peurunka

Suomen rockein festari!

Kylpylähotelli Peurunka toimii ylpeänä yhteistyökumppanina suuren suosion saavuttanneelle JOHN SMITH ROCK FESTIVAL -tapahtumalle.
Tapahtuma järjestetään Kylpylähotellin ranta-alueella. Nauti siis kylpylästä, rokkaa festareilla ja viihdy hyvässä seurassa.

 

Klikkaa sisään tapahtumaan>>>

Tapahtumainfoa:

Saapuminen Peurunkaan

Pohjoisesta, tietä E75 kautta saapuvia suositellaan tulemaan tien 69 kautta Peurunkaan (Hirvaskankaalta Suolahden suuntaan, josta opasteet Laukaaseen).

Etelästä, tietä E75 kautta saapuvia suositellaan tulemaan tietä 6375 (Vehniältä Laukaaseen, risteyksessä Peurungan opasteet).

Pysäköinti

Hotellin asiakkaille sekä leirintä- / matkailuauto-alueella majoittuville lähetetään etukäteen P-luvat hotellin parkki- / leirintäalueille sekä ohjeistus alueelle saapumiseen.

Muut festarivieraat ohjataan omille P-alueille. Pysäköinti on maksullinen.

Ravintolamme palvelevat!

 • Festarialueella ravintolamaailma + kahvila
 • Kylpylähotellissa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja mm. Rock buffa, A la carte sekä Bistro Nemon herkulliset pizzat ja burgerit.

Suosittelemme!

Runsas aamiainen, jolla jaksat pitkälle päivään, tarjoillaan Peurungan ravintolamaailmassa. Aamiainen on tarjolla la ja su klo 7.00 – 11.00, hinta 12 €. Tervetuloa!

 

Leirintäalue

Leirintäalue on avoinna perjantaista 20.7. klo 13 – sunnuntaihin 22.7. klo 12. Leirintäpaikka on maksullinen, suosittelemme etukäteisvarausta. Telttailijoiden autoille varataan paikat leirintäalueelta.  Leirintäalueen vieressä on bajamajat. Huomioittehan, että alueelle pysäköidyillä autoilla ei voi kulkea edestakaisin. Leirintäalue on K-18.

Maksimi telttakoko 4 m². Alueelle ei saa tuoda retkikeittimiä, trangioita, grillejä, huonekaluja, lemmikkieläimiä, lasipulloja tai -purkkeja, laserosoittimia eikä järjestyksenvalvonnan asusteita muistuttavia vaatekappaleita. Myöskään aggregaatit eivät ole sallittuja alueella.

Huom! Varaa mukaan käteistä! Leirintäalueen portilla peritään 20 euron tonttipantti. Pantin saa takaisin sunnuntaina portilla, kun tontti on tarkistettu ja todettu olevan asianmukaisessa kunnossa.

Hinnasto

Leirintä

 • Telttapaikka 2vrk 1 henkilölle 40€ (+varausmaksu 1,50€)
 • Telttapaikka 2vrk 2 henkilölle 75€ (+varausmaksu 1,50€)
 • Telttapaikka 2vrk 3 henkilölle 110€ (+varausmaksu 1,50€)
 • Telttapaikka 2vrk 4 henkilölle 145€ (+varausmaksu 1,50€)

Sis. Pääsy leirintään, pääsyn kylpylään pe-su, lupa pystyttää teltta omalle tontille

Matkailuauto- ja -vaunupaikat

 • Matkailuauto- ja -vaunupaikka 2vrk 1 henkilölle 130€ (+varausmaksu 1,50€)
 • Matkailuauto- ja -vaunupaikka 2vrk 2 henkilölle 150€ (+varausmaksu 1,50€)
 • Matkailuauto- ja -vaunupaikka 2vrk 3 henkilölle 170€ (+varausmaksu 1,50€)
 • Matkailuauto- ja -vaunupaikka 2vrk 4 henkilölle 190€ (+varausmaksu 1,50€)
 • Matkailuauto- ja -vaunupaikka 2vrk 5 henkilölle 210€ (+varausmaksu 1,50€)
 • Matkailuauto- ja -vaunupaikka 2vrk 6 henkilölle 230€ (+varausmaksu 1,50€)

Matkailuauto- ja vaunupaikoilla ei ole sähkö- tai vesipistettä (vesipiste käytettävissä n. 300m päässä). Aggregaatit eivät ole sallittuja. Alueella bajamajoja.

Varaukset

 

Varaa tästä!

 • Varauksia otetaan vastaan perjantaihin klo 10 saakka, jonka jälkeen mahdolliset loput paikat myydään suoraan leirintäalueen portilta.