John Smith Rock Festival 2017

Kovimmat nimet. Kovimmat bileet. 21.-22.7.2017 @ Peurunka

Suomen rockein festari!

Kylpylähotelli Peurunka toimii ylpeänä yhteistyökumppanina suuren suosion saavuttanneelle JOHN SMITH ROCK FESTIVAL -tapahtumalle.
Tapahtuma järjestetään Kylpylähotellin ranta-alueella. Nauti siis kylpylästä, rokkaa festareilla ja viihdy hyvässä seurassa.

Mukana kanssamme rokkaamassa:

Mm. Mustasch,Children Of Bodom, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Amorphis, Sonata Arctica, Delain, Reckless Love, Therapy?, CMX, Peer Günt  jne jne.

Katso tarkemmin esiintyjät, aikataulut, bussikuljetukset ym.:

Klikkaa sisään tapahtumaan>>>

Leirintäalue

Leirintäalue on avoinna perjantaista 21.7. klo 13 – sunnuntaihin 23.7. klo 12. Leirintäpaikka on maksullinen, suosittelemme etukäteisvarausta. Telttailijoiden autoille varataan paikat leirintäalueelta.  Leirintäalueen vieressä on bajamajat. Huomioittehan, että alueelle pysäköidyillä autoilla ei voi kulkea edestakaisin. Leirintäalue on K-18.

Maksimi telttakoko 4 m². Alueelle ei saa tuoda retkikeittimiä, trangioita, grillejä, huonekaluja, lemmikkieläimiä, lasipulloja tai -purkkeja, laserosoittimia eikä järjestyksenvalvonnan asusteita muistuttavia vaatekappaleita. Myöskään aggregaatit eivät ole sallittuja alueella.

Huom! Varaa mukaan käteistä! Leirintäalueen portilla peritään 20 euron tonttipantti. Pantin saa takaisin sunnuntaina portilla, kun tontti on tarkistettu ja todettu olevan asianmukaisessa kunnossa.

Hinnasto

  • Leirintäranneke 35 € / henkilö + tonttipantti 20€
    Sis. Pääsy leirintään, pääsyn kylpylään pe-su, lupa pystyttää teltta omalle tontille
  • Matkailuauto- ja -vaunupaikat 100 € / auto + 20 € / henkilö. Hinta sisältää pääsyn kylpylään pe-su. Paikalla ei ole sähkö- tai vesipistettä. Aggregaatit ei sallittuja.

Varaukset

Telttapaikka- ja matkailuvaunu- ja autovaraukset Peurungasta, puh 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi.

  • Varauksia otetaan vastaan perjantaihin klo 10 saakka, jonka jälkeen loput paikat myydään suoraan leirintäalueen portilta.

 

Tapahtumainfoa:

Saapuminen Peurunkaan

Pohjoisesta, tietä E75 kautta saapuvia suositellaan tulemaan tien 69 kautta Peurunkaan (Hirvaskankaalta Suolahden suuntaan, josta opasteet Laukaaseen).

Etelästä, tietä E75 kautta saapuvia suositellaan tulemaan tietä 6375 (Vehniältä Laukaaseen, risteyksessä Peurungan opasteet).

Pysäköinti

Hotellin asiakkaille sekä leirintä- / matkailuauto-alueella majoittuville lähetetään etukäteen P-luvat hotellin parkki- / leirintäalueille  sekä ohjeistus alueelle saapumiseen.

Muut festarivieraat ohjataan omille P-alueille. Pysäköinti on maksullinen.

Ravintolamme palvelevat!

  • Festarialueella ravintolamaailma + kahvila
  • Kylpylähotellissa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja mm. Rock buffa (14,50 €), A la carte sekä Bistro Nemon herkulliset pizzat ja burgerit.

Suosittelemme!

Runsas aamiainen, jolla jaksat pitkälle päivään, tarjoillaan Peurungan ravintolamaailmassa. Aamiainen on tarjolla la ja su klo 7.00 – 11.00, hinta 12 €.  Tervetuloa!