16.7. - 26.7. Asuntoautojen matkaparkki sekä frisbeegolf-rata pois käytöstä tapahtumajärjestelyiden vuoksi. RANTA-ALUE JA KYLPYLÄ SULJETTU 20.-21.7.2018, kylpylä vain hotelliasiakkaiden käytössä. [x]

Hilarius Hiiren kylä ja Suuri Aarreseikkailu -kesäteatteri

Vietä koko perheen hauska loma Peurungassa! Vieraile Hilarius Hiiren kylässä, riemuitse kylpylässä, loikoile uimarannalla ja nauti kesästä!

Avoinna 23.6. – 28.7.2018 Ti – La, klo 10.30-16.30

 

Hilarius Hiiren kylä ja kesäteatteri

Hilarius Hiiren kylä on perheen pienimpien suosikkipaikka. Kahdesti päivässä Juustolavalla esitetään vauhdikas musikaali Hilarius Hiiri ja Suuri Aarreseikkailu!

Musikaaliseikkailun lisäksi luvassa on paljon hauskaa aktiviteettiohjelmaa, kuten Hilarius Hiiren ja ystävien riemukas tanssituokio A-JEE! sekä tietenkin aarteen etsintää Laurin etsintäpartion voimin. Hilarius Hiiri ja Hippu seikkailevat kylässään pitkin päivää, jutustelevat vieraidensa kanssa ja poseeraavat mielellään vaikkapa kaverikuvissa!

Hauskan päivän aikana tehtaillaan yhdessä myös kasvomaalauksia, pistäydytään kummituskellarissa, taituroidaan Hilariuksen ketteryysradalla, juostaan lasten ExtremeRun ja koetaan paljon muuta mukavaa!

Aukioloajat

Ti – La 23.6.–28.7. KLO 10.30–16.30 KESÄLLÄ 2018!*

Tutustu kylään ja ohjelmaan

  • Päiväranneke 12 e / hlö
  • *) Hilarius Hiiren kylä on suljettu pe-la 21.–22.7. välisenä aikana.

Tervetuloa!

Tulossa pian myyntiin!

Hilarius Hiiren hassutteluloma, joka sisältää majoituksen, kylpylän vapaan käytön sekä päivärannekkeet Hilarius Hiiren kylään.

Varaukset ja tiedustelut

Myyntipalvelu, puh. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi

Keilausta, kylpylää ja kesähauskaa!

Hilarius Hiiren kylän ja musikaalin lisäksi päivä Peurungassa voi sisältää vaikkapa keilausta ja kylpylää sekä paljon monenmoista kesähauskaa! Meillä voit uida hiekkarannalla, meloa kauniilla Peurunkajärvellä tai vaikkapa retkeillä koko perheen voimin.

Hyvä ruoka – parempi mieli

Peurungan kesässä on ajateltu perheitä: kesäbuffamme koostuu koko perheen makuun sopivista mauista ja listalta saa lapsiperheiden suosikkiannoksia. Bistro Nemon takuulla maistuvat hampurilaiset, ranskikset ja pizzat vievät nälän nopeaasti. Tutustu ravintoloihimme >>>

Lue myös! Bloggarivierailu Peurungassa

Lue, mitä Laura teki perheineen kesäisessä Peurungassa >>>

Hilarius Hiiri suosittelee Peurunkaa!


Hilarius Hiiren kylä ja Peurunka ovat virallisia Lasten Löytöretket -kohteita!