Töihin Peurunkaan?

Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Vuonna 2017 Peurungassa toteutu n. 140 000 yöpymisvuorokautta kylpylässä kävi vajaa 200 000 asiakasta. Käyttöaste hotellilla on yli 70 % ja konserni teki v. 2017 17 milj.€ liikevaihdon. Majoituskapasiteettia on lähes 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Peurunka on Keski-Suomen merkittävin elävän musiikin tarjoaja, 244 keikkaa vuodessa, lisäksi vuosittain on useita tapahtumia kuten mm. John Smith rock festivaali, Extreme run jne. Matkailualueella on Kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Avoin hakemus

Avoimia työhakemuksia voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.
Yhteystiedot

Työharjoitteluun

Haluatko suorittaa työharjoittelusi Peurungassa? Tarjolla on niin hotelli- ja ravintola-alan harjoittelupaikkoja kuin kuntoutustoimintaankin liittyviä.

Harjoittelupaikkahakemukset voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.
Yhteystiedot

TARJOILIJA

Etsimme huippuosaajia kasvavaan joukkoomme!

Oletko se mahdollisesti sinä? Peurungan liiketoiminta on kasvanut viimeisten vuosien aikana ja etsimme alan huippuosaajia joukkoomme. Mikäli tunnistat itsesi alla olevasta kuvailusta, olethan meihin yhteydessä.

Etsimme joukkoomme tarjoilun ammattilaista, jolta löytyy aiempaa kokemusta ravintolamaailmasta. Olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelun ammattilainen. Hallitset tarjoilun tekniikan sekä omaat hyvän viinituntemuksen ja juomatuntemuksesi on vähintään perustasoa ja pysyt vauhdissa mukana myös vilkkaimpina iltoina. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, positiivista ja innostunutta asennetta.

Edellytämme:

  • Tarjoilijan koulutusta
  • Hyvää viinituntemusta
  • Perusdrinkkien hallitsemisen
  • Asiakaspalveluasennetta
  • Rautaisia hermoja
  • Ripeää työotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

Tarjoamme:

  • Kokoaikaisen vakituisen työpaikan (112,5h/3vk)
  • Henkilöstöetuna käytettävissä monipuoliset mahdollisuudet liikunnan harrastamiseen
  • Työ on vuorotyötä

 

Lähetä hakemuksesi sekä cv 30.9.2018 mennessä Ravintolapäällikkö Sini Puumalaiselle, sini.puumalainen@peurunka.fi, 020 751 6116.

TALOUS- JA HENKILÖSTÖJOHTAJA

Haluatko olla mukana rakentamassa valtakunnallisesti merkittävän matkailukohteen tulevaisuutta? Oletko kokenut ja monipuolinen taloushallinnon osaaja, joka on halukas oppimaan uutta ja haastamaan johtoa?

Peurunka on tänä päivänä yksi Suomen merkittävimmistä matkakohteista alueineen. Eikä syyttä. Peurungan kasvutarina kuvaa oivallisesti hyvinvointi-ideologian ja liiketoiminnan onnistunutta yhdistämistä. Nyt etsimme tiimiimme mukaan henkilöä jatkamaan tämän kasvutarinan kehittämistä talouden näkökulmasta.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta ja näkemystä talous- ja henkilöstöjohdon vastuista. Johdat ja kehität taloustoimintoa ja ymmärrät ison kuvan lisäksi myös yksityiskohtia. Olet osa yrityksen johtoryhmää, ja sparraat ja haastat johtoa aktiivisesti. Vastaat taloushallinnon kehittämisestä, tuote- ja asiakaskannattavuuksien hallinnasta sekä kustannuslaskennasta ja raportoinnista. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan kehittäjä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja tehtäviin. Koet matalassa organisaatiossa työskentelyn mielekkääksi. Neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi.

Voit olla koulutustaustaltasi esimerkiksi KTM tai sinulla on opistotason tutkinto täydennettynä vankalla työkokemuksella. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan vakituiseksi. Tarjolla on monipuolinen tehtävä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä sekä työsuhde-etuna loistavat harrastusmahdollisuudet.

Jätä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen oheisesta hakulinkistä viimeistään 3.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Peurunka Oy:n toimitusjohtaja Seppo Virta puh. 0400 506846

 

Hae työpaikkaa