16.7. - 26.7. Asuntoautojen matkaparkki sekä frisbeegolf-rata pois käytöstä tapahtumajärjestelyiden vuoksi. RANTA-ALUE JA KYLPYLÄ SULJETTU 20.-21.7.2018, kylpylä vain hotelliasiakkaiden käytössä. [x]

Töihin Peurunkaan?

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Vuonna 2017 Peurungassa toteutu n. 140 000 yöpymisvuorokautta kylpylässä kävi vajaa 200 000 asiakasta. Käyttöaste hotellilla on yli 70 % ja konserni teki v. 2017 17 milj.€ liikevaihdon. Majoituskapasiteettia on lähes 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Peurunka on Keski-Suomen merkittävin elävän musiikin tarjoaja, 244 keikkaa vuodessa, lisäksi vuosittain on useita tapahtumia kuten mm. John Smith rock festivaali, Extreme run jne. Matkailualueella on Kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

MARKKINOINNIN TEKIJÄ

Tehtävinäsi mm. taittotyöt sekä sisällöntuotanto ja mainonta digissä

  • käytät näppärästi eri ohjelmistoja
  • taittotyöt sujuvat valmiita pohjia hyödyntäen, mutta osaat myös soveltaa tarvittaessa
  • hallitset digitaalisen markkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin sekä eri kanavien roolit
  • ylläpidät verkkosivuja
  • osaat toimia itsenäisesti ja sisällöt tulevat sinulta luonnostaan
  • tuotat ja ylläpidät sosiaalisen median kanavia
  • olet kiinnostunut toimintasi tuloksista, osaat analysoida tunnuslukuja ja tehdä johtopäätöksiä
  • halu kehittää ja kehittyä

Voit olla suoraan koulun penkiltä valmistunut tai jo kokeneempi konkari. Pääasia on että digitekeminen on sinulle luontaista ja ymmärrät sen merkityksen markkinoinnissa ja liiketoiminnassa. Arvostat työpaikkaa hyvinvoinnin parissa, kylpylämatkailun valtakunnallisella näköalapaikalla.

Palkkauksessa noudatetaan majoitus- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Tarjoamme henkilöstöetuna mm. monipuoliset mahdollisuudet liikunnan harrastamiseen sekä mukavat työkaverit!

Lisätietoa ja hakemukset:

Markkinointijohtaja  tiina.bjork@peurunka.fi.

Odotamme hakemustasi 8.7. mennessä. Tiedustelut ja yhteydenotot tehtävästä 18.-19.6. klo 9-11 p. 020 751 6616.

Avoin hakemus

Avoimia työhakemuksia voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.
Yhteystiedot

Työharjoitteluun

Haluatko suorittaa työharjoittelusi Peurungassa? Tarjolla on niin hotelli- ja ravintola-alan harjoittelupaikkoja kuin kuntoutustoimintaankin liittyviä.

Harjoittelupaikkahakemukset voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.
Yhteystiedot