Tasokasta nautintoa

Chaîne des Rôtisseurs –palkittu ravintolamme tarjoilee upeita makuja, hyödyntäen mahdollisimman paljon paikallisia, laadukkaita raaka-aineita.

Uusia makuja laadukkaista raaka-aineista

À la carte –listalta löydät menu-vaihtoehtoja sekä uutena savuaromiset, laavakivigrillissä valmistetut liha-, kala- ja kasvisannokset. Henkilökuntamme opastaa mielellään sinua täydellisen ruoka- ja juomakokonaisuuden rakentamisessa.

Täydellinen à la carte lista kutsuu herkuttelemaan iltaisin keskiviikosta lauantaihin. Muina aukioloaikoina voit valita suosikkisi keittiömestarin sinulle tarkkaan valitsemista suosituksista.

Vaihtuvat menut ja viinilistat ilmentävät upeasti keittiömme monipuolista osaamista. Suosimme paikallisten tuottajien laadukkaita raaka-aineita sekä kotimaista aina mahdollisuuksien mukaan.

Aukioloajat

KESÄ 2.5.-13.8.
Kesälista ma-la 12.00-22.00
su 12.00-20.00
MUINA AIKOINA
A la carte ke-la 17.00-23.00
Keittiön suositusmenu ma-la 12.00-23.00
su 12.00-18.00
Ruokatilaukset 30 min. ennen sulkemista

Tutustu ruokalistaan!

Peurunka - Ravintolat - Menu

Peurankellon viinit:

Peurunka - Ravintolat - Viinilista