Peurankello Á la carte - grill

Chaîne des Rôtisseurs –palkittu ravintolamme tarjoilee upeita makuja, hyödyntäen mahdollisimman paljon paikallisia, laadukkaita raaka-aineita.

Uusia makuja laadukkaista raaka-aineista

À la carte –listalta löydät menu-vaihtoehtoja sekä uutena savuaromiset, laavakivigrillissä valmistetut liha-, kala- ja kasvisannokset. Henkilökuntamme opastaa mielellään sinua täydellisen ruoka- ja juomakokonaisuuden rakentamisessa.

Täydellinen à la carte lista kutsuu herkuttelemaan iltaisin keskiviikosta lauantaihin.

Suosimme paikallisten tuottajien laadukkaita raaka-aineita sekä kotimaista aina mahdollisuuksien mukaan.

Aukioloajat

Ajalla 15.10.-29.10.
Ke-La 17.00-23.00 Ma-Su 17 – 23 (su 29.10. suljettu)
Tilaukset 30 min. ennen sulkemisaikaa.

Kauden suositusmenu: SUOMI 100

Kermaista kalakeittoa
***
Poroa ja pottuvoita
***
Koskenkorvaa ja puolukkaa
***
Lakkaa ja leipäjuustoa

55 €

Saatavilla 31.12.2017 saakka.

Syksyiset lihaviikot 14.-28.10.

A la carte:

Peurunka - Ravintolat - Menu

Peurankellon viinit:

Peurunka - Ravintolat - Viinilista