16.7. - 26.7. Asuntoautojen matkaparkki sekä frisbeegolf-rata pois käytöstä tapahtumajärjestelyiden vuoksi. RANTA-ALUE JA KYLPYLÄ SULJETTU 20.-21.7.2018, kylpylä vain hotelliasiakkaiden käytössä. [x]

Peurunka Personal Trainer -palvelut

Haluatko treenata tavoitteellisesti – ja myös saavuttaa asettamasti tavoitteet!

Ammattitaitoisessa ja innostavassa ohjauksessa voit tehdä unelmistasi totta. Koe iloa ja enemmän onnistumisen elämyksiä liikunnasta ja opi oikeat liikkeet ja suoritustekniikat. Näin varmistat harjoittelun oikean vaikutuksen ja teet harjoittelustasi turvallista ja tehokasta.
Peurunka Personal Trainer paketit voi ostaa myös treenikaverin kanssa. Tuotteet on hinnoiteltu yhdelle, kahdelle tai kolmelle henkilölle. Katso lisää

Hinnasto »

 

Peurunka Personal Trainer Starttipaketit:

 • PT 1 -starttipaketti sisältää lihaskuntotestit, kuntosalilaitteiden opastuksen ja kirjallisen harjoitteluohjelman. Kesto n. 90 minuuttia.
 • PT 2-starttipaketti sisältää kehon koostumuksen mittauksen (InBody720), lihaskuntotestit, kuntosalilaitteiden opastuksen ja kirjallisen harjoitteluohjelman. Kesto n. 100 minuuttia

Peurunka Personal  Trainer – valmennuspaketit:

 • Teemoitettu valmennustunti sisältää yhden kerran (á 60 min.) opetusta, treenivinkkejä ja asiantuntijan tietoiskuja asiakkaan valitsemassa lajissa, johon Personal Trainer-valmennusta käytetään. Valittavina lajeina ovat mm. juoksu, hiihto, kuntouinti, harjoittelu eri sykealueilla, liikkuvuus, voima- ja kuntosaliharjoittelu.
 • 4 x Personal Trainer -valmennuspaketti sisältää 4 kertaa (á 60 min.) henkilökohtaista ohjausta asiakkaan ja ohjaajan yhdessä valitsemina ajankohtina. Valmennustuntien sisältö määritellään yhdessä asiakkaan ja valmentajan kanssa sisältäen tekniikkaopastusta ja treenivinkkejä valitusta lajista, sekä tietysti ison annoksen asiantuntijuutta harjoittelun edistämiseksi..
 • Hinnasto »

Lisäpalvelut:

  • Ravintovalmennus sisältää ohjeistuksen ravintopäiväkirjan täyttöön, sekä ravintopäiväkirjan purku ja analysointi ravintovalmentajan johdolla. palautetapaamisen kesto n. 90 min.

Varaukset:

  • Peurungan myyntipalvelu, p. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi
  • Innostumo /Sanna, p. 044-362 3279 tai sanna@innostumo.fi