On parempi herätä virkeänä

Peurungan hotellihuoneissa ja loma-asunnoissa majoittuu mukavasti niin koko perhe kuin yksittäinen matkailijakin. Herää virkeänä uuteen aamuun, pulahda kylpylään aamu-uinnille ja nauti runsas aamiainen.

Tee onlinevaraus tästä


Peurunkaan on helppo tulla

Peurunka on suosittu matkakohde ja kylpylähotelli Keski-Suomessa elämyksineen ja aktiviteetteineen. Peurunka sijaitsee Laukaassa, vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Hotelli-info »

Paljon muutakin kuin huone

Huonehinta sisältää runsaan aamiaisen sekä vapaan pääsyn kylpylään ja kuntosaleille. Peurungasta löytyy myös paljon aktiivisija elämyksiä jokaiselle, taaperosta taattaan!
Tutustu elämyksiimme >>>

Lemmikit ovat tervetulleita

Asiakkaaksemme voit tulla myös lemmikkiesi kanssa. Tällöin voit majoittua päärakennuksen lemmikkihuoneisiin tai muutamiin Peurunkapihan huoneisiin. Katso lisää »

Jopa 700 yöpymisvaihtoehtoa

Yöpymisvaihtoehtoja on useita: eritasoisia hotellihuoneita, lomamökkejä sekä uusimpana tasokkaat Peurantähti-lomahuoneistot, joissa viihtyy perhe tai pieni ryhmä. Kaikki huoneemme sekä hotellin tilat ovat savuttomia. Hotellissamme on huomioitu allergikot ja liikuntarajoitteiset. Peurungan matkailualue tarjoaa tasokasta mökkimajoitusta vain 5 km Laukaasta. Tee onlinevaraus tai kysy lisää myyntipalvelustamme: 020 751 6300, tai peurunka@peurunka.fi.


Peurunka - Majoitus - Hotellihuone

Kylpylähotellin päärakennus

Tasokkaat ja viihtyisät hotellihuoneet sijaitsevat lähellä kaikkia palveluita.  Huonevaihtoehdot myös perheille, allergisille ja liikuntaesteisille sekä lemmikkien kanssa matkustaville.

Päärakennuksen osassa huoneissa on wlan, kylpytakit, minibar sekä ilmastointi, huone n. 22 m², osassa huoneissa on lisävuode mahdollisuus 1 -2  henkilölle, saatavilla myös matkasänkyjä, ei kokolattiamattoja.

Tutustu tarkemmin.

Peurunka - Majoitus - Peurantähti

Majoitu Peurantähdessä

Tasokkaat, täysinvarustellut huoneistot hotellin päärakennuksen vieressä. Huoneistoja 2–4 henkilölle lisävuodemahdollisuudella.

Jokaisessa huoneistossa on sauna, olohuone, keittiötila ja parveke.
Hintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous. Huoneistoissa on käytössä WLAN.

Tutustu tarkemmin.

Peurunka - Majoitus - Peurunkapiha

Majoitu Peurunkapihassa

Kylpylähotellin edustalla sijaitsevat rivitalojen huoneet ovat standard-tasoa ja ne ovat sopivat 1-2 henkilölle.

Huoneissa on omat wc:t ja suihkut, televisio, liinavaatteet.
Majoitu lähellä palveluita – vähän edullisemmin.

Tutustu tarkemmin.

Peurunka - Majoitus - Peurunkarinne

Majoitu tasokkaissa lomamökeissä

Tasokkaat loma-asunnot sijaitsevat 100 metrin päässä hotellin päärakennuksesta. Monipuolisesti varustellut loma-asunnot ovat ihanteelliset 1-6 henkilölle. Asunnoissa on olohuone, keittiötila, sauna, kaksi makuuhuonetta, sekä parvella tilaa kahdelle henkilölle.Huoneissa on 4 henkilön lisävuodemahdollisuus patjapaikoilla. Mökkejä on 3 kpl.  Tutustu tarkemmin

Peurunka - Palvelut - Majoitus 360

Hulppea panoramanäkymä!

Haluatko nähdä enemmän? Tutustu 360-asteen näkymään. Katso panorama »

Peurunka - Puoti

Shoppaile Puodissa

Kylpylähotelli Peurungan vastaanottoaulan Puodista löydät päällepantavaa niin urheiluun kuin iltamenoihinkin.

Puodista löydät myös ihonhoitotuotteet ja matkamuistot. Tule shoppailemaan »


Спа-процедуры в Пеурунка

Hemmottelulomat

Suositut hemmottelulomat sisältävät rentouttavia Day Span hoitoja sekä majoituksen puolihoidolla. Kaikki palvelut kätevästi samassa paketissa.

Tarkemmat tiedot hemmottelulomista »

Viihdelomat

Tanssi-illan sykettä tai bileilta keikalla. Varaa loma, joka sisältää liput Ravintola Villipeuran tansseihin tai Peurunka Areenan keikoille.

Tarkemmat tiedot viihdelomista »

Kylpylälomat

Rentoudu kylpylän poreissa, nautiskele ravintolamaailman herkuilla ja liiku monipuolisesti.

Tarkemmat tiedot kylpylälomista »

AJANKOHTAISET TARJOUKSET

Peurunka

Vappulounas

Vappulounas: aikuiset 28 € / hlö, lapset 4-14v 14 € /hlö

Peurunka

Juhlitaan äitiä 14.5.

Äitienpäivänä 14.5. Peurankello Juhlalounas klo 11:30 ja 14:30

Peurunka

Kesäteatteria ja kylpylää

Kesäteatteripaketit alkaen vain 72,50 € / hlö!


Peurunka - 3 vuorokautta

Ryhmämatka virkistää

Peurunka on suosittu ryhmämatkojen kohde.

Peurunka - Elämys - Hilariushiiri

Hilarius Hiiri asuu Peurungassa

Hilarius Hiiren kylässä kaikki lapset pääsevät leikkimään Hilarius Hiiren ja hänen ystäviensä kanssa. Luvassa on leikkejä, tanssia, lauluja, tarinatuokioita ja paljon muuta hauskaa puuhastelua. Hilarius Hiiren kylä on avoinna kesäisin. Lomasesonkeina voit tavata Hilariuksen Kylpylähotellin vapaa-aikaohjelmassa. Tutustu hauskaan Hiireen.

Peurunka - Elämys - Icecat areena

Icecat Arenalla jääliikunnan iloa

Peurungan jää- ja curlinghallissa koet jääliikunnan riemua monessa muodossa curlingista rusettiluisteluun. Järjestä turnaus tai varaa curling-tuokio virkistämään kokouspäivän ohjelmaa. Viikottain yleisöluisteluvuoroja. Tutustu Icecat Arenaan.

Peurunka - Elämys - Kesäteatteri

Teatterielämyksiä – kesällä ja talvella

Kuusan Kanavateatteri on suosittu harrastajateatteri, joka on noussut yhdeksi Keski-Suomen suosituimmista kesäteattereista. Katettu katsomo, hyvät parkkitilat ja iloinen ilmapiiri luovat Kanavateatterissa sitä oikeaa kesäteatteritunnelmaa. Talvinäytöksissä on käytössä  120-paikkainen sisäteatteritila.

Peurunka - Elämys - Golf

Laukaan Peurunkagolf

Peurunka on suosittu golfpaikka! Laukaan Peurunkagolf sijaitsee vain 5 min ajomatkan päässä Kylpylähotellista. Suositut golfpaketit ovat varattavissa golfkauden aikana. Golf ja kylpyläyö samassa paketissa.

Peurunka Golf »

Peurunka - Elämys - Monkijäsafari

Elämyksiä moneen makuun

Peurungasta vain 5-10 min ajomatkan päässä sijaitsevat Varjolan tila ja Tupaswilla tarjoavat kokous- ja majoituspalveluiden lisäksi mieleenpainuvia elämyksiä, kuten koskenlaskua, mönkkäri- ja kelkkasafarit.