Rafla 2017 | ma 10.4.

Ma 10.4.2017

Tervetuloa Kylpylähotelli Peurungan ja Suomen Alkoholitukun järjestämään ravintola-alan ammattilaistapahtumaan Rafla 2017 -messuille!
Tule tutustumaan alan uusimpiin trendeihin ja osallistumaan koulutuksiin.
Kenelle? Nämä messut on tarkoitettu vain ravintola- ja keittiöalan ammattilaisille.

Nimekkäiden näytteilleasettajien joukko takaa laadukkaat messut ja parhaat ideat toimintanne kehittämiseen.
Nappaa messuilta mukaan uusimmat trendit ja parhaat ruoka- ja juomavinkit!

Rafla-messujen yhteydessä myös Elo-säätiön järjestämä Vuoden Kokki 2017 sekä tarjoilijakisan finaalit Peurunka Areenalla klo 10.00 eteenpäin, vapaa pääsy!
-> Katso lisää Vuoden Kokki -kisasta.

Finalistit

Vuoden Kokki 2017 finalistit

Mattias Åhman, Bhoga, Göteborg
Teemu Boman, Finnjävel, Helsinki
Niko Lehto, Bistro Sinne, Porvoo
Pauli Ojala, Ravintola Savoy, Helsinki
Ville Korhonen, Ravintola Savoy, Helsinki
Kozeen Shiwan, Ask, Helsinki
Joonas Kyllönen, Cafe Huvila, Helsinki
Ville Leminen, Smör, Turku

Vuoden Tarjoilija 2017 finalistit

Noora Sipilä, Ravintola Muru, Helsinki
Ronny Malmberg, Farang, Helsinki
Matias Pietarinen, Ravintola Teatteri, Helsinki
Heidi Martikainen, Ravintola Solna, Helsinki

Aikataulut

klo 14-18 Messujen ruokapuoli auki
Klo 14-19 Messubuffet, Messuravintola, hinta 14,50€
Klo 16-20.30 Messujen alkoholipuoli auki
klo 20.30 Messut päättyvät
Klo 20.30-21.30 Viihderavintola Villipeura sulkee ovensa
Klo 21 Drinkkikilpailu Apollo Bar lounge
Klo 22 Vuoden kokki ja tarjoilijan kilpailun voittajien julkistaminen Villipeurassa
Klo 23.30 Roope Salminen & Koirat Villipeurassa
Jatkot Villipeurassa DJ.n tahtiin

Hyödynnä! Ilmaiset linja-autokuljetukset:
Tahkovuori / Kuopio,  Joensuu, Oulu (bussi jää yöksi, varaa majoitus suoraan Peurungasta), Vaasa,  Jyväskylä.

Koulutukset:

Kello I koulutus II koulutus
14:00 Sampanja-koulutus 10 e / hlö (Essi Avellan) Pienpanimo-olut koulutus (Tornion Panimo / toimitusjohtaja Kaj Kostiander)
16:30 Alkuviinit (Jyväskylän ammattikorkeakoulu/ kestävän gastronomian lehtori Kimmo Aho) Fratelli Branca Distillery katkerokoulutus (Interbrands Oy / Juho Lokka)

Paikkoja jokaiseen koulutukseen 30.

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN
JA KOULUTUKSIIN TÄSTÄ

Jää yöksi! Majoitusvaraukset Peurungasta

Varaa majoitus suoraan Peurungasta, merkillä ”Rafla”. Puh. 020 751 6300 tai s-posti: peurunka@peurunka.fi. Toimi pian! Näitä ei riitä kaikille!

facebook
Seuraa meitä Facebookissa ja näet ajankohtaiset tiedotteet messuihin liittyen!
Rafla-messut Facebookissa

Tervetuloa mukaan mukavaan tunnelmaan, ammattilaisten seuraan!